Contacte

 

Em vaig diplomar en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona el 1997. Posteriorment (2009) en aquesta Universitat també he cursat el Màster en Nutrició i Metabolisme, i (2018)  el post-grau en Expert en Nutrició en el Pacient Crònic. Actualment estic amb el Curs d’Expert en Nutrició Esportiva impartida pel ICNS.
He exercit de nutricionista en l’àmbit de la Restauració Col·lectiva i posteriorment en l’àmbit sanitari com a dietista clínica: tant a Hospital d’aguts com a nivell Sociosanitari, valorant pacients crònics i oncològics. Sempre formant part d’equips multidisciplinars (metges, infermeres, auxiliars d’infermeria, psicòlegs, fisioterapeutes, etc).
També he estat en consulta privada, donant assessorament nutricional a persones que volien perdre pes, vegeterianes o veganes, esportistes, nens amb mals hàbits alimentaris, transtorns de la conducta alimentària, etc
He participat en estudis d’investigació, com a docent a cursos de formació i he impartit tallers tant per a nens com per adults.

Cada un de nosaltres tenim una base genètica, però els teus hàbits condicionaran la teva salut, Spai Nutrició et vol donar les eines per menjar bé i de manera conscient.

I recorda que també és molt important descansar les hores suficients, moure’s, evitar el sedentarisme i meditar o fer alguna acció per relaxar-te…

    Tractament de dades personals
    Les dades que es recullen en aquest formulari són opcionals, excepte el correu electrònic i el vostre nom, perquè puguem respondre als vostres suggeriments o preguntes.
    Us informem, que, en tot moment, podeu exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició sobre les dades personals que es rebin enviant un correu a: