Contact

 

Mònica Dicenta
Sóc Mònica Dicenta, coordinadora d’Spai Nutrició
Em vaig diplomar en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona el 1997. Posteriorment en aquesta Universitat també he cursat el Màster en Nutrició i Metabolisme, i actualment estic realitzant a distància el post-grau en Expert en Nutrició en el Pacient Crònic.
He exercit de nutricionista en l’àmbit de la Restauració Col·lectiva i posteriorment en l’àmbit sanitari com a dietista clínica: tant a Hospital d’aguts com a nivell Sociosanitari, valorant pacients crònics i oncològics. Sempre formant part d’equips multidisciplinars.
També he estat en consulta privada, donant assessorament nutricional a persones que volien perdre pes, vegeterianes o veganes, esportistes, nens amb mals hàbits alimentaris, transtorns de la conducta alimentària, etc
He participat en estudis d’investigació, com a docent a cursos de formació i he impartit tallers tant per a nens com per adults.

Cada un de nosaltres tenim una base genètica, però els teus hàbits condicionaran la teva salut, Spai Nutrició et vol donar les eines per menjar bé i de manera conscient

I recorda que també és molt important descansar les hores suficients, moure’s, evitar el sedentarisme i meditar o fer alguna acció per relaxar-te…

    Tractament de dades personals
    Les dades que es recullen en aquest formulari són opcionals, excepte el correu electrònic i el vostre nom, perquè puguem respondre als vostres suggeriments o preguntes.
    Us informem, que, en tot moment, podeu exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició sobre les dades personals que es rebin enviant un correu a: